Keha energeetika mõõtmine näitab kätte organismi nõrgad kohad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Viimastel aastatel räägitakse üha enam organismi puhastamisest, toiduallergiast, varjatud toidutalumatusest, raskemetallide kuhjumisest.

Paljusid haigusi seostatakse sellega, mida sööme ja kuidas keha sisemise puhtusega (maks, sapipõis, neerud, soolestik jne) lood on, kirjutab Pärnus asuva Tervistava Stuudio juhataja Helle Kullerkupp Pärnu Postimehes.

Kullerkupp kirjutab, et kaugelearenenud tõbede puhul on võimalik haigusprotsess peatada, kui alustada organismi puhastamist, sobimatute toiduainete ja kuhjunud raskemetalliühendite kindlaksmääramist ning immuunsüsteemi taastamist.

Aastakümneid on tõsiste haiguste (astma, allergia, reuma, naha- ja kehakaaluprobleemid ja toidutalumatus) põhjuste otsimise ja organismi puhastamisega tegelnud Eesti tuntuim loodus- ja dieetravi arst Natalia Trofimova Tartust, kes 24. jaanuaril võtab vastu Pärnu Tervistavas Stuudios.

Tunniajase vastuvõtu käigus tehakse täielik üldarstlik läbivaatus. Nüüdisaegse arstina kasutab Trofimova kogu keha energeetika diagnostikaks bioresonants-kompuuteruuringut, selgitamaks välja organite üldise energeetilise (elujõu) seisundi, kirjutab Kullerkupp. Unikaalne mõõteaparatuur määrab inimkeha bioaktiivsete punktide kaudu siseorganite energeetilise olukorra ja arvutitöötlus väljastab võimalike patoloogiate pingerea diagrammides ja tabelites.

Ida meditsiinist lähtuvalt on peale vere- ja lümfisoonte ning närvide kõikidel organitel ja kudedel omad energiakanalid (meridiaanid) ja -punktid, mida mööda liigub kehaenergia. See on nagu elektrivool, mida me ei näe, kuid saame mõõta, ja sellest sõltub elundi eluvõimelisus, selgitab Tervistava Stuudio juhataja oma artiklis.

Kui analüüsid või uuringud hakkavad organi haigestumisel kõrvalekaldeid näitama, siis energeetika määramisel saab ette teada nõrkade kohtade olemasolust organismis. Sobivaid ravimeetmeid kasutades saab energeetikat parandada ja taastada. Sageli aitab toitumisharjumuste muutmine ja keha sisemine puhastamine.

Inimestele sobivad erinevad meetodid (bioaktiivsed preparaadid, loodusravi, dieet, paast, kaan- ja nõelravi, ravimassaaž ja kehalised harjutused) ja koos arstiga saab koostada sobiva raviplaani, kirjutab Kullerkupp. Õige toitumine on päästerõngas väga paljude haiguste korral. Teaduslikult on tõestatud, et isegi vähi tekkes ei ole geneetilisel eelsoodumusel nii suurt mõju kui toitumisel ja immuunsüsteemil.

Selleks, et veenduda sügava sisemise probleemi olemasolus, saab Eesti laborites määrata toiduainete allergia puhul tekkivaid spetsiifilisi antikehasid. Kuid uudsena ja veel parema diagnostika eesmärgil saab doktor Trofimova sõnade kohaselt tänapäeval saata vere- või uriinianalüüsi piiritagustesse laboritesse Prantsusmaal, Saksamaal või Venemaal, et teada saada hoopis toiduainete varjatud talumatust põhjustavaid toiduaineid, kirjutab Kullerkupp.

Toiduainete varjatud talumatust esineb suuremal või väiksemal määral paljudel inimestel ja tavaliselt nad seda ei teagi. Sageli on lemmik just see toiduaine, mida ei peaks sööma, sest selle tarbides tekivad keha ainevahetusprotsessis opioidsed ühendid, mis põhjustavad sõltuvust ja tekib suletud ring.

Doktor Trofimova kasutab Moskva laborite teeneid, kus võib määrata juukse spektraalanalüüsi järgi raskemetallide kuhjumist kehas. Kokku saab määrata kuni 40 metalliühendit.

Paljude haigestumiste põhjus peitub Trofimova jutu järgi soolestiku mikrofloora häiritud tasakaalus, st vajalike bakterite arv on langenud ja ülekaalu on saavutanud meile mittesobivad või lausa ohtlikud bakterid. Teadus on tõestanud, et immuunsüsteem ja tervis algavad soolestikust, selle mikroobide vahekorrast ja elujõudlusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles