Noor purjetaja sai rasedusest teada vahetult enne sünnitust

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro/ScanPix

Paljudele naistele pööraseid vaevusi tekitav rasedus oli 22-aastasele Marjaliisa Umbile nii kerge ja märkamatu, et ta sai lapseootusest teada alles vahetult enne sünnitust.

Mullu märtsis väljakannatamatu kõhuvalu pärast haiglasse läinud naispurjetaja tunnistati pärast põhjalikku uuringut hoopis 35. nädalat rasedaks ja haiglast lahkus ta juba järgmisel päeval verivärske emana, kirjutab SL Õhtuleht.



Kõhuvalu põhjus ei selgunud haiglas siiski kohe, vaid alles pärast röntgenit - siis jäi naine haiglasse sisse ning juba järgmise päeva hommikul kell 10 sünnitas ta 3,9 kg kaaluva ja 51 sentimeetrit pika terve poisipõnni.



Umb kinnitas, et mitte miski ei andnud tema kehas arenevast elust märku: üheksa kuu jooksul tegi ta harjumuspäraselt trenni, ühtki rasedale omast kaebust tal polnud, ka päevad käisid edasi ning kehakaal oli kõigest 64 kilo.



Nüüd on ta juba teist kuud Austraalias, pisipoeg Siim aga 47-aastase isa — Marjaliisa elukaaslase ja Pärnu jahtklubi liikme Sven Feofanovi — ning vanaemade hoole all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles