Piletilevist saab nüüd pileti otse telefoni

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Piletilevist saab nüüd teatri- või kontserdipileti kätte ka SMSina, mis tähendab, et piletit ei pea müügipunktist ära tooma ega kodus välja trükkima - piisab vaid telefoni saabunud pileti ettenäitamisest.


SMS-pileti ostmiseks peab klient valima Piletilevi internetipoes kättetoimetusviisina SMS-pileti, täitma telefoninumbri ja mudeli välja ning pilet jõuab soovitud telefoni.

Piletilevi SMS-piletid on varustatud 2D-koodiga, mida kontrollitakse ürituste uksel vastavate skänneritega.

Ettevõtte juhataja Jaanus Beilmanni sõnul on Piletilevi SMS-pilet võrdne elektrooniline sissepääsuõigus suure populaarsuse saavutanud sebrapiletiga.

«SMS-piletid on mugav teenus neile, kel pole käepärast printerit sebrapileti trükkimiseks ja neile, kes peavad piletitele müügipunkti järgiminemist tülikaks. Samuti sobib see viimase hetke ostuna enne töölt või kodust väljumist,» lausus Jaanus Beilmann.

Piletilevist ostetakse Beilmanni sõnul keskmiselt iga neljas pilet interneti teel.

Piletilevi omanikfirma Baltic Ticket Holdings AS käivitab SMS-piletite müügi kultuuri- ja meelelahutusüritustele oktoobrikuus ka Lätis ja Leedus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles