Müüjad peavad kampaanianätsu ise kinni maksma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
R-kiosk Kaubamaja juures.
R-kiosk Kaubamaja juures. Foto: Küllike Rooväli.

Reklaamikampaania ajal peavad R-kioski müüjad kõigile oma klientidele uut nätsu pakkuma ja kui müüja seda ei tee, võib ostja nätsupaki ise tasuta võtta ning müüja peab selle oma taskust kinni maksma.

R-kioski sinikollases mundris prouad peavad igalt ostjalt küsima, kas nad soovivad uut nätsu - kui nad seda ei küsi, lubab letil olev silt ostjal nätsu tasuta kaasa võtta, kirjutab Õhtuleht.

Üks õnnetu müüjanna tunnistas, et kohati on inimeste ees lausa häbi päev otsa sama lauset korrutada, aga ütlemata jätta ka ei julge - sel juhul on ostjal täielik õigus nätsupakk tasuta ehk müüja kulul tasku pista.

R-Kiosk Eesti ASi juht Jüri Võssokov kinnitas, et firma kioskites käib nätsukampaania, kuid müüjate rahalisest vastutusest ta rääkida ei soovinud. «Mis puudutab väidet tasuta jagatud nätsude kompenseerimise kohta müüjate poolt, siis R-Kiosk Eesti AS lähtub oma töös Eestis kehtivatest seadustest,» ütles ta vaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles