Selver lühendab Tallinnas ja Pärnus lahtiolekuaegu

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Suurejõe Selver.
Pärnu Suurejõe Selver. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Alates 1. novembrist lühendab Selver kuue Tallinna ja kolme Pärnu Selveri lahtiolekuaja 22.00ni, Järve, Pirita, Tondi, Pelgulinna ja Merimetsa Selverid Tallinnas jäävad endiselt avatuks 23.00ni.

A-Selveri tegevdirektori Iivi Saare sõnul on Selveril oktoobri lõpuni 23.00ni avatud kokku 14 kauplust, 11 neist Tallinnas ja 3 Pärnus.

«Et Tallinna klientidel oleks vajadusel võimalik 23.00ni kauplust külastada, jäävad edaspidi kauem avatuks peamiste liiklusmagistraalide kõrval asuvad viis Tallinna poodi: Järve, Pirita, Tondi, Pelgulinna ja Merimetsa Selver,» ütles Iivi Saar.

«Suurtes Järve ja Pirita Selverites jääb avatuks kuni 23.00ni esimene korrus, kus on toidu- ja esmatarbekaubad, teine korrus, kus on müügil tööstuskaubad, suletakse edaspidi kell 22.00.»

«Pärnus on nõudlus ja vajadus kaupluste pikema lahtioleku järele peamiselt kevad-suvisel hooajal, praegusel hooajal on õhtune Pärnu väga inim- ning autotühi ning kauplusi kauem lahti hoida ei ole majanduslikult mõttekas,» rääkis Iivi Saar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles