McDonald's sattus sisalikuskandaali

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McDonaldsi hamburger. Illustratiivne foto.
McDonaldsi hamburger. Illustratiivne foto. Foto: Reuters / Scanpix

McDonald'si Singapuri klient väidab, et avastas toidukoha hamburgeri seest sisaliku. Kiirtoiduettevõte teatas Twitteris, et tegemist oli hoopis kana veresoonega.

Nimelt ostis klient endale Singapuri McDonald'sist hommikusöögi menüüsse kuuluva vorsti-McMuffini, millest avastas pärast hammustamist enda arvates väikse sisaliku jäänused, kirjutab Consumerist. Seejärel postitas ta foto McDonald'si Facebooki profiilile.

Kiirtoidukoht saatis hamburgeri ekspertiisi ning üritab nüüd klientidele kinnitada, et nende toit ei sisaldanud mitte sisalikuliha, vaid lihtsalt koledat kana veresoont. «Võetud proov näitas, et tegu on 100 protsenti kanaga,» teatas ettevõte pärast laborianalüüsi suhtlusportaalis Twitter.

McDonald's selgitas, et soon on valget värvi seetõttu, et halal-lihatööstuses lastakse kogu veri loomast välja. Kanaliha, mida McMuffini vorstides kasutatakse, pärineb Malaisiast. McDonald'si esindaja teatel ei leidnud firma rohkem juhtumeid, kus tootel kvaliteedipuudused oleksid ilmnenud.

McDonald's esitab laboritulemused ka Singapuri võimudele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles