Piltuudis: Lasnamäel tegutseb lastekaupade pood TilliVilli

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment tillivilli.ee kodulehelt.
Fragment tillivilli.ee kodulehelt. Foto: tillivilli.ee/et

Tarbija24 lugeja imestas, miks pannakse lasteriiete poele nimeks TilliVilli. «Lasnamäel asub pood TilliVilli, kas see on normaalne nimi lasteriiete kauplusele?» tekkis lugejal küsimus.

Alates veebruarist Tallinnas Punasel tänaval tegutseva poe TilliVilli omanikule Oksana Mostovštšikovale ei tule küsimus tähelepanu äratava poe nime kohta sugugi üllatusena. «Meil on palju kuulutusi ka Buduaaris ning sealgi kirjutas hiljuti üks naine, et talle meie poe nimi ei meeldi,» mainis Mostovštšikova. «Ise olen aga venelanna ning leian, et nimi on vahva, kuna TilliVilli on raamatutegelane ühest Vene lasteraamatust, mille kirjutas Aleksandr Volkov aastal 1969,» rääkis naine nimevaliku tagamaadest.

Kahe lapse ema selgitas, et on olemas ka üks lastele mõeldud arendav mäng, kus on kaks kobrast Tilli ja Villi ning ka Venemaal on olemas samanimeline pood. Nii arvaski Mostovštšikova, et TilliVilli on lastekaupade poele hea lustakas nimi. Hetkel müüb Lasnamäel asuv kauplus lasteriideid, ent varsti tulevad valikusse ka mänguasjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles