Inimesed on jätkuvalt hädas hot.ee postkastiga

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hot.ee lehekülg.
Hot.ee lehekülg. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Elioni hot.ee kasutajad kurdavad, et nad ei pääse taas oma postkasti. Firma sõnul oli täna tegu lühiajalise võrguprobleemiga.

Näiteks Tarbija portaali poole pöördunud Robin ei saanud oma postkasti sisse logida täna kella 11.30 ajal. Toimingu ajal tuli veebisaidile punane kiri, millest ta edastas toimetusele foto.

Elioni avalike suhete juht Kadri Talvistu sõnas, et tegemist oli vaid lühiajalise võrguprobleemiga, mille tulemusena peatus meiliserverite vaheline liiklus 15 minutiks. «Probleem lahendati kiiresti ning hot.ee on töökorras. Elion vabandab ebameeldivuste pärast!» sõnas ta.

Aprillis ei pääsenud hot.ee-le ligi 60 000 kasutajat. «Seniste e-posti teenuste kasutajate – nii hot.ee kui ka äriklientide – tagasiside on meid tõuganud tegudele. Seetõttu arendab Elion uut e-posti keskkonda nii era- kui äriklientidele,» teatas Talvistu.

Elioni soov on peatselt pakkuda töökindlat ja mitmete lisavõimalustega meilikeskkonda, millega kasutajad rahule jäävad. «Elion on uue keskkonna arendamisega tegelenud üle aasta ning praegu oleme faasis, kus testime seda reaalsete kasutajatega. Kui piisav hulk testijaid on andnud hinnangu, et keskkond on lansseerimiseks küps, siis anname sellest kindlasti ka laiemalt teada,» lisas kommunikatsioonijuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles