AG sulges lubatust rohkem poode

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A&G outlet.
A&G outlet. Foto: Toomas Tatar

Mais teatas A&G Kaubanduse AS, et sulgeb tänavu kuus AG kauplust, kuid praeguseks on ettevõte sulgenud juba kaheksa poodi.

A&G Kaubanduse AS tegevjuht Anu Mahlapuu rääkis kevadel, et nad on sulgenud neli AG rõivakauplust Kuressaares, Valgas, Võrus ja Tallinnas Lasnamäe Centrumis ning plaanivad sulgeda veel kaks nii Viljandis kui Jõhvis. Alles pidi jääma veel kolm AG tavakauplust Järve ja Ülemiste keskustes ning Rakveres, lisaks neile kolm outlet-poodi.

Ent praeguseks on AG kauplused kinni pandud ka Järve keskuses ja Rakveres. «Rakveres panime poe kinni juuli lõpus majanduslikel põhjustel,» ütles Mahlapuu, kelle sõnul ongi maakohtades keeruline. Juuli lõpus lõpetas tegevuse ka Järve keskuses asuv AG kauplus. «Praegu otsustasime nii, eks paistab, mis saab edasi,» lisas Mahlapuu.

Hetkel veel on AG poed avatud Ülemiste keskuses ja Tartus Eedenis ning kaks AG outlet-kauplust Tallinnas Meloni ja Norde keskuses.

Kevadel ütles Mahlapuu, et A&G Kaubanduse AS tegeleb ettevõtte ümberkorraldamisega, et ajaga kaasas käia ja ettevõte kasumlikuks muuta. Seetõttu on firma sulgemas või ümber ehitamas AG kaubamärgi all olevaid kauplusi, et keskenduda frantsiisilepingute alusel tegutsevate kaupluste nagu Vero Moda, Jack & Jones, Vila ning Esprit kaupluste opereerimisele. Tulevikus jätkab AG vaid kolme outlet-poega Tallinnas Meloni ja Norde keskuses ning Tartus Eedenis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles