Rahvas rabas Lõunakeskuses soodsaid televiisoreid

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurenenud Lõunakeskuses avasid tehnikakauplused oma uksed kaks tundi enne avamist. Kundedest puudust ei olnud, kuid trügimiseks ka ei läinud.
Suurenenud Lõunakeskuses avasid tehnikakauplused oma uksed kaks tundi enne avamist. Kundedest puudust ei olnud, kuid trügimiseks ka ei läinud. Foto: Sille Annuk / Postimees

Ehkki Lõunakeskuse 26 000-ruutmeetrine juurdeehitus avati rahvale täna kella 10 paiku, olid kaks kodutehnikakauplust - On Off ja Euronics - lahti juba kella kaheksast hommikul. Avamissoodustustega kohale meelitatud kunded võtsid end, kaup näpus, kohe järjekorda.


On Offi müüjad kinnitasid tund pärast avamist nagu ühest suust, et allahinnatud Toshiba televiisorid ning Whirpooli pealtlaetavad pesumasinad on juba praktiliselt läbi müüdud. Samal ajal lookles kassade taga umbes poolesaja meetrine järjekord.

Tavapärasest soodsamaid arvutimonitore veel jagus, kuid otsa hakkasid saama ka 4000 krooniga müüdavad digiboksi sisaldavad väiksemad telerid.

Müüjad lisasid, et tartlaste huvi soodsa kodutehnika vastu on sama suur kui mujalgi.

Kaubanduskeskuse hiljuti avatud parklas võis näha vaatepilti, kuidas ühe auto tagaistmele suruti korraga lausa kaks laia televiisorikarpi. Sõpradele ka!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles