Tartlased korraldasid uue Rimi avamisel tõelise maadluse

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimi hüpermarketi avamise puhul Tartus lasti kingikastist rahva sekka erinevaid kinkekaarte ja sooduskuponge, mille pärast puhkes võitlus.
Rimi hüpermarketi avamise puhul Tartus lasti kingikastist rahva sekka erinevaid kinkekaarte ja sooduskuponge, mille pärast puhkes võitlus. Foto: Margus Ansu / Postimees

See müüt, et tartlased suudavad uue poe kultuurselt avada, sai nüüd purustatud, tõdes Tartu Postimehe fotograaf Margus Ansu pärast seda, kui ta saabus Lõunakeskuse juurest pildistamast uue Rimi kaupluse avamist.


Pood avas lahtitegemise puhul Lõunakeskuse juures suurt kingipakki meenutava kasti, milles sisaldus arvukalt loosikuponge ning ka viis 5000-kroonise väärtusega kinkekaarti.



Kohal olnud paarsada inimest läksid kupongide pärast korralikult rüselema. Trügiti, tõugati, kukuti, roniti üle teiste, kirjeldas Ansu Lõunakeskuse juures valitsenud olukorda.



Üks ema sattus koos imikuga samuti rahvasumma. Läheduses asunud ürituse juhil hakkas ilmselt lapse elu pärast hirm ning ta haaras lapse enda kätte. Seejärel suundus ka ema oma võsukese juurde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles