Baltika Kvartalis toimub brändiriiete laat

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltika Kvartali Moetänav.
Baltika Kvartali Moetänav. Foto: Jelena Rudi

Sel nädalavahetusel, 21.-22. novembril toimub Tallinnas Baltika Kvartalis Edevuse Laat, kus otsivad endale uut elu ja omanikku brändiriided, aksessuaarid ning jalanõud.



Müüjate seas on nii vähem kui rohkem tuntud inimesi, teiste seas jõuavad müügilettidele tuntud moedisainerite rõivad.

Edevuse Laat propageerib taaskasutuse ideoloogiat - see, mis rõivaesemete tänasele omanikule on muutunud igavaks, on kellegi teise jaoks uus ja vaimustav.

Edevuse Laat annab võimaluse leida toreda nädalavahetuse jooksul oma esemetele uus omanik ning samas avastada endale teiste inimeste riidekappidest midagi ihaldusväärset.

Lisaks laadale järgib taaskasutuse ideed ka selle toimumispaik. Laat toimub renoveeritud Baltika õmblusvabrikus, kus on säilitatud tootmishoone õhkkond ning ühendatud see uue ja modernsega.

Edevuse Laada naaber on taaskasutusest inspireeritud Moetänava kauplus, kus mööbel on meisterdatud kasutades nii vana kontorimööblit kui ka leide keldritest, panipaikadest ja ladudest.

Lisaks ostlemisele saab nädalavahetusel tutvuda ka Ivo Nikkolo disainerbrändi 15. sünnipäevale pühendatud näitusega «Ivo Nikkolo 15 - julgus olla IN».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles