EMT avas omanäolise esinduse

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMT Keskuse tänane ametlik avamine.
EMT Keskuse tänane ametlik avamine. Foto: Toomas Huik.

EMT turundusdirektor Piret Mürk-Dubout kuulutas täna ametlikult avatuks Solarise keskuses asuva uudse kontseptsiooniga esinduse, kus lisaks toodete müügile esinevad artistid ja toimuvad tooteseminarid.


EMT turundusdirektori sõnul on EMT Keskuse näol tegemist ettevõtte esinduste lipulaevaga, kus lisaks müüdavale kaubale esitletakse uute teenuste demosid, tutvustatakse uusi tooteid ja lahendusi ning kus oodatakse ka klientidelt tagasisidet selle kohta, milliste uute lahendustega turule tulla.



Samas on EMT Keskus Mürk-Dubouti sõnul ka hea ajaveetmis- ja kogunemiskoht, kus näiteks reedeti mängivad muusikat diskorid ning toimuvad väiksed live-kontserdid.



Selle tarbeks on esindus varustatud ka profiheli ja -valgusega ning esindusest ei puudu ka väike lava.



Lisaks on EMT Keskuses olemas tasuta WiFi, võimalik on laadida oma mobiiltelefoni ning erinevad mobiiliteenused on viidud esimesena Eestis reaalselt katsutavaks ja testitavaks.



Uues esinduses toimuvad ka erinevad tootekoolitused ja seminarid, mida on võimalik live-ülekannetena näha ka EMT koduleheküljel.



Samas on EMT innovaatilisse esindusse integreeritud ka Eesti esimene Nokia esinduspood. Kaupluse eesmärgiks on koondada kokku uusim valik Nokia tooteid ja teenuseid ning pakkuda parimate spetsialistide teenuseid.



«Nokia on julgelt liikumas uutel suundadel ja keskendub aina enam lisaks tootearendusele ka teenustele ja sisulahendustele, mis meie igapäevaelu suhtlustasandil rikkamaks muudavad,» märkis Nokia Eesti juhatuse liige Jüri Teemant.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles