Raskustes kauneim maakodu pandi müüki

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Saaremaal on müüki pandud Valjala vallas Turja külas asuv ja konkursi «Kaunis kodu 2007» ilusaima maakodu tiitliga pärjatud muinasjutuline maamaja.

Auhinna võitmise aastal täielikult renoveeritud hoone vahetab omanikku koos kogu sisustusega, hinnaks veidi alla kahe miljoni krooni, kirjutas Meie Maa.

1Partner Kinnisvara maakler Andrus Emerson põhjendas mõned aastad külalismajutust pakkunud ja võistluse «Kaunis kodu» patrooni Evelin Ilvese poolt 2007. aasta kauneimaks maakoduks kuulutatud hoone omanikuvahetust majanduslangusega.

«Kuigi muinasjutulise sisekujunduse ning erilise kodumajutuse poolest peaks äri õitsema, on oodatud tulud kehvade majandusolude tõttu saamata jäänud ning koht on otsustatud maha müüa,» rääkis Emerson ja lisas, et paraku saavad praegusel ajal sellise saatuse osaliseks paljud majutusasutused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles