Postimees Online ja Fazer Amica kutsuvad osalema retseptivõistlusel!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fazer Amica lõunarestorani avamine Tammsaare Ärikeskuses.
Fazer Amica lõunarestorani avamine Tammsaare Ärikeskuses. Foto: Siiri Erala

Kausis auravad hapukapsad, neelatama panevalt hõnguv jõulupraad ja vanaema retsepti järgi valmistatud piparkoogid - pilk eksleb jõuluajal laual ringi, üks asi parem kui teine. Kui ka teie teate mõnda erilist jõuluretsepti, saatke see meile ja auhinnaks katame teie järgmise tähtpäevalaua ise!



Postimees koostöös Fazer Amicaga korraldab talviste peolaudade teemalise konkursi, kuhu oodatakse võistlema huvitavaid ja põnevaid retsepte.

Võistlustööd tuleks saata hiljemalt 11. detsembriks aadressil retsept@postimees.ee. Kindlasti märgi retsepti juurde ka selle päritolu - kas tegemist on originaalretseptiga või millisest allikast see pärineb.

Huvitavamad retseptid proovib järele žürii, eesotsas Fazer Amica peakoka Ander Listraga. Parimad retseptid avaldame ka Postimehe Jõulueris. Võitjad kuulutatakse välja 21. detsembriks.

Žüriiliige Ander Listra hindab retseptide puhul uudset lähenemist. Kuna seapraad, hapukapsad on kõigile teada ja tuntud road, siis võiks jõuluretseptides olla traditsioonid segunenud uudse ja trendika lähenemisega. Toorained võiksid olla traditsioonilised ning retsept lihtne. Koostisaineid võiks olla u 4-8.

"Jõuluroad võiks olla kerged, et pärast jõulusöömaaega ei oleks kõigil raske olla, vaid mõnus ja kerge," soovitas Ander Listra. "Samuti oleks huvitav see, kui keegi koostab masu ajal odavast toorainest mõne huvitava retsepti."

Parima soolase toidu retsepti saatja saab Fazer Amica peoteeninduselt auhinnaks võitjale sobivaks ajaks professionaalide poolt valmistatud peolaua väärtusega 2000 krooni, parima magusa toidu retsepti saatja saab auhinnaks peolaua väärtusega 2000 krooni vastavalt võitja maitse-eelistustele ja lemmiksöökidele.

Fazer Amica peoteeninduselt on võimalik tellida kõik ürituseks vajalik maitsvatest roogadest professionaalsete kelneriteni koos kõige vajalikuga, et tagada meeldejääv vastuvõtt, sünnipäev, pulm, jõuluõhtu või muu oluline tähtpäev. Fazer Amica peoteenindusega saab lähemalt tutvuda aadressil http://www.amica.fazer.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles