Viimsis toimub homme jõulueelne täika

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannarahva täika oktoobris.
Rannarahva täika oktoobris. Foto: Rannarahva Muuseum

Homme, 21. novembril toimub Viimsis Rannarahva muuseumis novembrikuine täika «Jõulude-eelne suurpuhastus. Kõik müügiks!».

«Seekordne rannarahva täika kutsub inimesi üles viima oma kodudes läbi pühade eelset suurpuhastust: tehke kapid-sahtlid korda ning tooge üleliigne müügiks. Kellelgi on kindlasti vaja mõnd asja, mis teie jaoks juba aastaid kasutuna on seisnud,» ütles SA Rannarahva Muuseum juhatuse liige Riina Aasma.

Seekordsele täikale on müüjaid juba ka päris hea hulk registreerunud. Tavapärasele täikakraamile lisaks on kohal ka kodumaise käsitöö müüjad ja antiiginurk.  

«Usun, et kaupa on kõikvõimalikku ja väga huvitavat nii noorele kui vanale, naistele kui meestele,» märkis Aasma.

Ta lisas, et ka halba ilma ei maksa peljata – täika toimub praegusel külmal hooajal muuseumi siseruumides. Samaaegselt toimub Viimsi vabaõhumuuseumis, kõigest paarisaja meetri kaugusel Rannarahva muuseumist, igalaupäevane taluturg, kus kaubeldakse maitsva ja väärtusliku eestimaise toidukaubaga.

Täikal käib kauplemine homme kella 10-15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles