Tarmeko astus novembri algul Tokyos toimunud disainimessil üles uudse elegantse tooteseeriaga, mille disainis Ristomatti Ratia. 
Diivanikomplekti «Pillow», mille valmistamisel on kasutatud looduslikke materjale ja pehmenduseks sulgi, vahvad lisandid on mobiiltelefoni- ja ajakirjade taskud. Eestis saab «Pillow» diivanit (pildil oleva mudeli hind 9500 krooni) peagi osta Tallinna Mööblimajast ja Tartu Mööblimaja Tarmeko kauplusest.
Tarmeko astus novembri algul Tokyos toimunud disainimessil üles uudse elegantse tooteseeriaga, mille disainis Ristomatti Ratia. Diivanikomplekti «Pillow», mille valmistamisel on kasutatud looduslikke materjale ja pehmenduseks sulgi, vahvad lisandid on mobiiltelefoni- ja ajakirjade taskud. Eestis saab «Pillow» diivanit (pildil oleva mudeli hind 9500 krooni) peagi osta Tallinna Mööblimajast ja Tartu Mööblimaja Tarmeko kauplusest. Foto: Mihkel Maripuu

Ehedad materjalid, võluvad vormid ja kasutamismugavus iseloomustavad tänavu sügisel Eesti disainerite ja tootjate loodud mööblit.

Kommentaarid
Copy