Pärnu beebid saavad advendiajal tasuta taksosõidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BBC kogub abi vajavate laste toetuseks raha.
BBC kogub abi vajavate laste toetuseks raha. Foto: Image Works / SCANPIX

Sellest pühapäevast, esimesest advendist alates saavad Pärnus kõik uued ilmakodanikud teha oma elu esimese taksosõidu tasuta.


Nimelt teatas Pärnus tegutsev beebipood Beebi24, et sõidutab advendiajal Pärnu beebid tasuta haiglast koju. Auto on varustatud nõuetele vastava turvahälliga.

Beebitakso käivitub sellest pühapäevast, 29. novembrist ja kestab kuni advendi lõpuni, 20. detsembrini.

Lisaks levitab pood taksosõiduhuvilistele kuponge, mille ettenäitamisel ootab neid Pärnus Beebi24 poes, aadressil Riia mnt 131, üllatus: väike beebitarvete pakk, mille aitavad kokku panna koostööpartnerid.

„Kutsume ka teisi ettevõtteid ja üksikisikuid rohkem pöörama tähelepanu ligimesele, eriti kui ajad on rasked," sõnas OÜ Rivolend juhatuse liige Külliki Roosnurm. „Kuna poliitikas käib häbiväärne võimuvõitlus ja kemplemine ning rahval on usaldus, ja mis kõige olulisem, kindlustunne kadunud, oleme siis ise üksteisele toeks."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles