Jõuluvanad valmistuvad Pärnus tähtsaks ürituseks

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõuluvanad
Jõuluvanad Foto: Reuters / Scanpix

Jõuluvanad Eestist ja mujaltki teevad oma Pärnu lähedal asuvas kontoris viimaseid ettevalmistusi nädalavahetusel Paides aset leidvaks ülemaaliseks jõuluvanade konverentsiks.

Sellest, et praegu veel lund pole, jõuluvanad end õnneks häirida ei lase ja vähemalt neil endil on juba õige jõulutunne põues, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Nad loevad laste kirju, pakivad, sekka ka laulavad ja kallistavad. Aga enne, kui lasteaedu, asutusi ja ennekõike muidugi heade laste kodusid külastama asutakse, lustitakse juba eeloleval nädalavahetusel Paides, üheksandal jõuluvanade ülemaalisel konverentsil, mis punakuubedele kiire tööaja algust tähistab.

Käsikäes Paide jõululaadaga toimuvale konverentsile koguneb kaugelt üle poolesaja jõulutaadi ja -memme ja kindlasti ei piirdu jõuluvanad Paides vaid õppimise ja kogemuste vahetamisega - kavas on suurejooneline rongkäik, igat sorti tantsud-trallid ja pühapäeval isegi jõuluvanade olümpiamängud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles