Suurpered saavad jõulukingituseks kinokülastuse

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasterikkad pered saavad jõulukingiks tasuta kinokülastuse.
Lasterikkad pered saavad jõulukingiks tasuta kinokülastuse. Foto: Jarek Jõepere / Õhtuleht

Selle pühapäeva keskpäeval toimub Coca-Cola Plazas heategevuslik jõuluüritus, mille raames viivad ettevõtjad 80 paljulapselise pere liiget tasuta kinno ja jagavad neile jõulupakke.

Heategevuspäev, mille raames koondavad jõud mitmed tuntud ettevõtted, on suunatud Eestimaa suurperedele. Ürituse raames viiakse 80 paljulapselise pere liiget tasuta kinno, kus linastub film «Jääaeg 3». Samuti kingitakse igale osalejale jõulupakk.

Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Kalmer Hüti hinnangul ei kohta suurperedele suunatud heategevuslikke aktsioone kuigi sageli. «Tunnustan ettevõtmist ka seetõttu, et see põhineb elamuste, mitte asjade kinkimisel,» rääkis Hütt. «Mõni nendest lastest pole kunagi kinos käinud ja kahtlemata jääb see sündmus kauemaks meelde, kui anonüümselt kingitud nukk või auto,» ütles ta. 

Heategevusüritus saab teoks koostöös Eesti Lasterikaste Perede Liiduga ning seda toetavad reklaamikagentuur Ecwador, Forum Cinemas AS, Abloy, E-Piim, Kaupmees, Leibur ja Vertex Consulting.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles