Lugeja retseptisoovitus: hapukapsaröstikesed

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hapukapsas.
Hapukapsas. Foto: Margus Ansu

Hapukapsaröstikesed

 

Kuuele

*500 g hapukapsast
*100 g riivitud juustu
*100 g toorjuustu
*150 g maasuitsusinki (väikesed ribad)
*3 spl mett
*2 spl jahu

Hapukapsas pigistada vedelikust kuivaks. Segada juurde teised toorained. Vormida väikesed, umbes 50-grammised kotletikesed ning praadida keskmisel kuumusel pruuniks. 

Kõrvale võib pakkuda keedetud beebiporgandeid või, muskaatpähkli ja õrna soolaga ning verikäki torni pasteedi ja sulatud seenemaitselise juustuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles