Tuhanded Pariisi Disneylandi külastajad vihastati välja

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pariisi lähedal asuv Disneyland.
Pariisi lähedal asuv Disneyland. Foto: AFP / Scanpix

Üle 5000 turisti allkirjastasid petitsiooni, milles nõuavad Pariisi lähedal asuvasse Disneylandi lõbustusparki turvalisuse tagamiseks suuremaid investeeringuid.

«Parkide korrashoid, hotellid ning atraktsioonid on viimase 20 aasta jooksul jäetud korduvalt nii unarusse, et paljud rajatised ei vasta «Disney standardile»,» teatab petitsioon news.com.au vahendusel.

Rohkem kui kuude keelde tõlgitud ning üle 5000 inimese poolt allkirjastatud avaldus lisab: «Mitmed lõbustuspargi atraktsioonid lagunevad ja kuluvad, mõned kukuvad sõna otseses mõttes tükkideks.»

Petitsiooni algatas belglane Guillaume Gallant, kes enda sõnutsi koges oma viimase külastuse ajal, kuidas Pariisi Disneylandis neli live-etteastet ära jäeti ning atraktsioonid suleti. Gallanti arvates jõudis live-meelelahutus oma kriitilise punktini tänavu suvel, mil pargis ei toimunud esmakordselt enam ühtegi etendust.

Mullu külastas Pariisi Disneylandi 16 miljonit inimest.

Pariisi Disneylandi pressiesindaja ütles, et juhtkond on pühendunud sellele, et meelelahutusasutus pakuks igale külastajale maagilise kogemuse. «Võtame külastajate arvamusi väga tõsiselt ja arvestame nendega, et hinnata oma tegevust,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles