Lugeja küsib: miks ei müüda poes poolikuid saiu?

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saiad.
Saiad. Foto: Ain Protsin/Postimees

«Miks ei müü leibade ja saiade tootjad poolikuid saiapätse? Poolikud leivapätsid on küll olemas, miks pole siis poolikut saia?» soovib lugeja Robert teada.

Vastab Leiburi büroojuht Jane Pannel.

Kui võrrelda leibade ja saiade kaalusid, siis poolikud leivad ongi sama kaaluga nagu terved saiad. Kui me saiu veel poolitame, siis muutub eraldi pakendi tootmine, pakendamine, klammerdamine, käitlemine ja transport ühe saia kohta ebamõistlikult kalliks. Poolikuid saiu on küll läbi aegade müügil olnud, aga need ei ole ülalnimetatud põhjustel kuigi kaua kaupluste sortimentides vastu pidanud, sest kokku oli nende toodete tarbijaid siiski liiga vähe.   

Oleme Leiburis teinud olulisi investeeringuid oma tootmise hügieenitaseme tõstmiseks ning  õigete hoiutingimuste korral garanteerime oma toodetele säilivuse pakendi klambril märgitud aja jooksul (vahemikus 3-7 päeva sõltuvalt toote tüübist). Sellega anname klientidele võimaluse ka harvem ostes toode siiski lõpuni tarbida.

   Loodame, et meie põhjendus on mõistetav ja et leiate Leiburi valikust endale siiski meelepäraseid tooteid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles