Lugeja küsib: miks saadab Ragn-Sells meeldetuletusi nõnda imelikul ajal?

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

«Ragn-Sells saatis e-kirja teel tühjenduskuupäeva meeldetuletusi juba suvel, kuid alati reede õhtul kella poole üheksa ajal, kui olin juba kodust lahkunud ja e-kirju ei vaadanud. Iseenesest on nad ju tublid, et pingutavad, aga ideaalis võiksid ju nii pingutada, et kasu oleks maksimaalne. Miks saadab prügifirma teavitusi reede õhtul ja vaid e-kirja teel?» soovis Tarbija24 lugeja teada.

Vastab Ragn-Sells AS turundusjuht Rainer Pesti.

Meeldetuletusi hakkasime ametlikult saatma tänasest. Sellele eelnes kaks testperioodi sh majasisene ja suve algusest testisime teavitust paarituhande kliendiga.

Saadame meeldetuletuse kaks päeva enne tühjenduspäeva. Testrühmalt laekunud tagasiside põhjal on see optimaalne aeg, mis jätab piisavalt aega kirja märkamiseks ja samas ei teki ohtu, et liiga pika etteteatamisaja tõttu ununeb tühjenduspäev uuesti ära.

Oleme SMS-teavitusele mõelnud. Vaatame kuidas e-teavitustel läheb, millised on tulemused ja tagaside ja siis otsustame kas laiendame teavituse kanaleid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles