Lugeja küsib: miks helistaja peab infonumbri ooteaja kinni maksma?

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühiskaart.
Ühiskaart. Foto: Toomas Huik

«Mul tekkis probleem rohelise ühiskaardiga, mistõttu helistasin õhtul kella 18 ajal nende infotelefonile 11800. Pidin üle kolme minuti liinil ootel olema. Hiljem helistasin uuesti ning olin taas ootel, kuid lühemat aega. Veelgi enam üllatas ja pahandas mind aga see, et selle kolmeminutilise ootamise eest on Tallinna linn minult sisse kasseerinud 2.50 eurot. See ei ole küll üle mõistuse suur summa, kuid ma tahaksin väga teada, mis õigusega saavad nad minult nõuda raha, kui ma ei saanud isegi mitte abi neilt? Kogu see aeg kõlas telefonis muusika ning mulle öeldi umbes 15 korda «olete kõne järjekorras». Kuidas selline asi lubatud on?» uuris Tarbija24 lugeja.

Ühendatud Piletite AS tegevjuht Kristjan Konks.

Kõnekeskuse teenust pakub meile Transcom Eesti. Tervikuna on kõnejärjekorra ja liinile pääsemisega probleeme ei ole, st enamik helistajaid saab liinile kohe või kuni poole minuti jooksul. 

Kahjuks võib aegajalt esineda tavapärasest kõnede hulgast erinevaid tippe, mida prognoosida ja seega ka 100 protsenti vältida ei õnnestu. Kui nii peaks olema, siis vabandame inimese ees ja kui ta oma kontaktid (nimi, telefon, ühiskaardi number) annab, saame selle hüvitada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles