Elektriraudtee lubab uutele klienditeenindajatele kõrgemat töötasu

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektriraudtee uued rongid.
Elektriraudtee uued rongid. Foto: Mihkel Maripuu

Elektriraudtee alustas täna värbamiskampaaniat, mille raames otsib ligi 50 uut rongijuhti ja klienditeenindajat, kelle brutopalk jääb vahemikku 900–1100 eurot.

Elektriraudtee personalijuhi Liia Rentiku sõnul soovib ettevõte värvata ligi poolsada rongijuhti ja sama palju klienditeenindajaid. «Täpsem info konkursist on avaldatud CV Keskuse portaalis ning meie kodulehel,» märkis Rentik.

CV Keskuse kuulutusest võib näha, et Elektriraudtee pakub tulevastele klienditeenindajatele sissetulekut vahemikus 900–1100 eurot, mis koosneb põhipalgast ja piletimüügist sõltuvast tulemustasust. Kandidaadilt nõutakse keskharidust, eesti keele oskust ja head suhtlemisoskust. Rongijuhtidele pakutakse brutopalka vahemikus 1100–1300 eurot.

Rentiku sõnul kestab värbamiskampaania oktoobrikuu lõpuni, misjärel algab koolitusprogramm värvatutele. «Kõigile uutele töötajatele korraldatakse novembri- ja detsembrikuus täiendkoolitused. Rongijuhid saavad koolituste lõppedes õiguse juhtida uusi Stadler FLIRT reisironge ning klienditeenindajad on valmis teostama piletimüüki kõigil Eesti rongiliinidel,» lubas Rentik.

Rentiku sõnul alustas ettevõte värbamisega juba käesoleva aasta suvekuudel. «Meil on täna juba olemas suur arv rongijuhte, kes alustavad sõitmist 1. jaanuaril diiselrongidega ning praeguse värbamisega loodame mehitada veel viimased ametikohad,« sõnas ta.

Hetkel töötab Elektriraudtees ligi 165 inimest, järgmise aasta alguseks suureneb ettevõte töötajate arv 265 töötajani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles