ID-pileteid saab nüüd osta kõikidest R-kioskitest

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
R Kioski uuendatud kassasüsteem võimaldab ID-pileteid müüa kõikides kioskites.
R Kioski uuendatud kassasüsteem võimaldab ID-pileteid müüa kõikides kioskites. Foto: .

Nüüd saab kõikidest R-kioskitest Tallinnas, Harjumaal ja Tartus osta ID-pileteid. Seni sai neid osta vaid valitud kioskitest ja Tartus see võimalus puudus.

R Kiosk Eesti tegevdirektor Jüri Võssokov ütles, et antud võimaluse loomiseks on viimase kahe aasta jooksul kassasüsteemidesse investeeritud 15 miljonit krooni. Lisaks ID-piletite müügile on praegu igas R-kioskis ka valmidus osutada muid teenuseid nagu näiteks arvete maksmine ja muude piletiliikide müük.

«Võimalusi on palju ja nimekiri ei ole lõplik,» märkis Võssokov.  

Ühendatud Piletite juhatuse esimees Ain Järv avaldas lootust, et müügikohtade lisandumine annab ID-piltile uut hoogu ja selle kasutajaskond suureneb.

ID-pilet asendab füüsilist piletit, mille abil reisija tõendab oma sõiduõigust. ID-piletit saavad kioskitest osta kõik kehtiva ID-kaardi omanikud ning alla 15-aastased isikud, kui neil on isikukoodiga õpilaspilet. ID-piletit saab lisaks kioskitele osta ka internetist ja mobiiltelefoniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles