Spordiklubid nõuavad vigastatult arstitõendit

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

My Fitnessi müügi- ja teenindusjuhi Elina Keva sõnul pakub My Fitness vigastuse korral klubiliikmele võimalust võtta treeningpuhkust või lõpetada leping ning vajadusel teeb spordiklubi tasaarvelduse. «Jätame aga endale õiguse küsida erakorralise asjaolu esinemise kohta tõendeid ning iga üksikut juhtu vaadeldakse eraldi,» lisas Keva.

«Aastase lepinguga kliendil pikendame lepingut, kui vigastus on tõendatud ning tõend meieni jõudnud. Klient peaks vigastusest teatama võimalikult ruttu, sest lepingut ei katkestata ajutiselt tagasiulatuvalt,» sõnas aga Meriton Hotels Group OÜ turunduse projektijuht Janeli Salumets.

Arcticspordis on klubiliikmel võimalik lepingut peatada ühe kalendriaasta jooksul kokku 60 kalendripäevaks, korraga vähemalt 14 päeva ulatuses. «Palume selle vormistamiseks näiteks e-posti teel teavitust, millele on märgitud lepingu peatamise kuupäevaline ajavahemik. Tõendi esitamine on vajalik vaid erakorralise peatamise puhul, kui ettenähtud 60 võimalikku peatamise päeva on juba eelnevalt välja võetud,» selgitas Arcticspordi juhataja Hedi Lepmets. Lepingu peatamise ajale vastav mahaarvestus tehakse järgmisest treeningmaksest.

Sparta spordiklubis on võimalik vigastuse korral saada arstitõendi alusel maksepuhkust. Liikmemaksu vähendatakse tõendil näidatud perioodi võrra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles