Kasutatud suusakomplekti saab alla 1000 krooniga

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusakomplektide hinnad küündivad poes enamasti üle 1500 krooni, kasutatud suusad saab aga odavamalt.
Suusakomplektide hinnad küündivad poes enamasti üle 1500 krooni, kasutatud suusad saab aga odavamalt. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Kui uute suusakomplektide hinnad algavad 1500st kroonist, siis kasutatud suusad ja muu sinna juurde kuuluva saab kätte tunduvalt odavamalt.

Tarbija24 vaatas üle selle nädala jooksul kolme Eesti kuulutusteportaali Soov.ee, Osta.ee ja Kuldne Börs lisandunud suusakomplektide müügipakkumised. Selgus, et vähenõudlikum suusasõber võib varustuse saada ka 500 krooniga.

Kuldse Börsi lehele ilmus täna koguni kuulutus, kus suusakomplekti hinnaks oli 275 krooni. Tõsi, tegu oli küll vanemate Visu puusuuskadega, kuid kõik suusamõnude nautimiseks vajalik oli komplektis olemas: suusad, sidemed, saapad ja kepid.

Uuemad ja tuntud kaubamärkide suusakomplektid maksid enamasti ligi1000 krooni. Kõige kallim oli Fischeri komplekt, mille hind saabasteta oli 1900 ja koos saabastega ostes 2500 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles