Eesti poelettidele jõuab eriline «rasvapomm»

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alma jogurtiseeria Muah!.
Alma jogurtiseeria Muah!. Foto: Valio Alma

Sügisel jõuavad Eesti jaekettides müügile kaks uut toodet: Kalevi kreemjad metsapähkli-nugati pralineekompvekid ja Alma koorene jogurtiseeria Muah!.

Almalt tuleb oktoobrikuu alguses turule Eesti kõige kooresem jogurtisari Muah!. 380-grammises taassuletavas topsides caffe latte, rukkileiva-kaneeli ja õuna-vanilje koorejogurtid pakuvad ettevõtte kinnitusel tänu oma 6,5-protsendisele rasvasisaldusele külluslikku maitseelamust.

«Toitumisteadlased kinnitavad, et toidurasvad on inimorganismile hädavajalikud. Need varustavad meie keha toimimiseks vajaliku energiaga, aitavad organismil omandada rasvlahustuvaid A- ja D-vitamiine ning annavad erinevaid rasvhappeid, mis on vajalikud rakkude ja kudede ülesehitamiseks ja uuendamiseks, põletike ja infektsioonide mahasurumiseks ning tõhusaks immuunkaitseks,» rääkis Valio Eesti ASi turundusdirektor Krista Kalbin.

Kalbini sõnul jõuavad Alma koorejogurti sarjas tarbijateni maitsed, mis on eestimaalaste toidulaual igapäevased, kuid jogurtite seas uudsed ja unikaalsed. «Kui piimakohvi maitse on klassikalisel kujul lihtne ja nauditav, siis teiste maitsete põnevamaks muutmiseks lisasime rukkileivajogurtile kaneeli ja õuna maitsele vaniljet,« kirjeldas ta uusi tooteid.

Alma Muah! koorejogurtid on valmistatud puhtast toorpiimast, mis pärineb Kesk- ja Lõuna-Eesti piimafarmidest. Jogurtite sari on säilitusainevaba.

Eesti magusatootja Kalev rõhutas, et nende sortimenti septembris lisandunud metsapähkli-nugati pralineekompvekid ei sisalda rohkem rasva kui analoogsed tooted. Uutes pralineekommides on esindatud klassikaline maitsekooslus: kreemine nugatitäidis röstitud metspähklitest ja seda kattev tumedast šokolaadist glasuur. Maitsebuketi täiustamiseks on kompvekitäidisele lisatud veidi brändit ja krõbisevaid vahvlitükikesi.

AS Kalevi tootearendusjuht Evelin Heibergi sõnul oli uute kommide väljatöötamisel eesmärgiks just võimalikult selge ja puhta pähklimaitsega maiustuse loomine ja selle täiustamine sobivate lisanditega nagu brändi ja vahvlitükid.

«Šokolaadinautlejatele on pähklimaitselised nugatikommid alati ahvatlevad olnud, nüüd on need olemas ka Kalevi tootevalikus. Kindlasti on uued kommid meeltmööda õrnema soo esindajatele, kuid ilmselt ei jäta külmaks ka meesterahvaid,» usub Heiberg. Uued metspähkli-nugati pralineekompvekid on pakendatud 175-grammistesse kottidesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles