Mehele kukkus Rootsis pähe pool tonni peekonit

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peekon.
Peekon. Foto: AFP / Scanpix

Lääne-Rootsi Göteborgi linnas viidi haiglasse mees, kes oli saanud muljuda üle poole tonni toore peekoni all.

Intsident juhtus eile kella 7 ajal hommikul, kui mees, kes töötab Göteborgi ajaloolise tööstusrajooni Gamlestadeni toidulaos, leidis ennast 500–600 kg peekoni alt, kirjutab The Local. Nimelt kukkus laos ümber käru, millega veetakse pakkide kaupa peenelt viilutatud toorest sealiha.

«Ma ei tea täpselt, kuidas see juhtus, aga kuidagi kukkus käru ümber. Ma ei ole veel kunagi midagi seesugust kuulnud,» kommenteeris politsei pressiesindaja Peter Adlersson ja lisas: «Võiks öelda, et see on üsna ebatavaline õnnetus.»

Õnnetusse sattunud mees oli veel teadvusel, kui teda kiiresti Sahlgrenska ülikooli haiglasse toimetati. Adlerssoni sõnul teatasid arstid hiljem, et kannatanu pääses õnnetusest praktiliselt tervena ja tal polnud märkimisväärseid vigastusi. «Kuulsime, et ta sai juhtumi tõttu väikesi vigastusi alaselja piirkonnas,» sõnas ta.

Politsei suunas juhtumi edasi Rootsi tööinspektsioonile. «Nemad on need, kes lõpuks otsustavad, kas tuleb algatada ametlik uurimismenetlus,» selgitas Adlersson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles