Veebipood kaupleb suurte staaride mööbliga

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veebipood Former Furniture kaupleb luksusliku ja varem staaride kodusid kaunistanud mööbliga.
Veebipood Former Furniture kaupleb luksusliku ja varem staaride kodusid kaunistanud mööbliga. Foto: Caro / Scanpix

Kapriissed Hollywoodi staarid nõuavad tihti oma kodude ümberkujundamist ja nii tuleb disaineritel sageli lahti saada mõnestki väärtuslikust mööblitükist. Sel moel koduta jäänud toolide-laudade ja peeglitega kaupleb veebipood Former Furniture.

Oma mööblit on veebipoele müügiks andnud nii tuntud näitlejad, produtsendid, lauljad kui ka sportlased. Veebipoe eesmärk pole siiski kuulsuste särast kasu lõigata ega avalda mööblitükkide juures endise omaniku nime. Nii saab hinnasiltidele kirjutada ka väiksemad arvud, vahendas Bostonherald.com.

Former Furniture`i omanikud on Bostonist pärit õed Courtney Mack ja Lindsey Dann Miller, kes on mõlemad ametilt sisekujundajad.

Lindsey Dann Milleri sõnul on ta üsna palju kuulnud inimesi kurtvat, et soetasid mõned aastad tagasi endale kalli mööblitüki, kuid enam see stiililt ei sobi. Samas pole eBayga sarnanevad portaalid õiged kohad nii hinnaliste asjade müümiseks.

Et mööblit Former Furniture`is müüa, peab see läbi käima õdede pilkude alt. Nemad teevad ka pildid ja panevad kirja tutvustuse, mis internetti üles lähevad. Õdede valve all käib ka tehingute tegemine. Sellise töö eest võtavad nad 40 protsenti müügihinnast. Korraga on veebipoes müügil tavaliselt 600-800 eset.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles