Vaata pilte: värsked mööblitrendid

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aftenposten/Koelnmesse

Kölnis lõppes eile suur mööblimess, Tarbija24 toob Aftenposteni abiga teieni valiku pilte seal eksponeeritud värsketest ideedest ja mõned suunised uutest trendidest.

Moest läinud: kitsukesed söögilauad, rustikaalsed, tumedad köögipinnad, hiigelsuured mööbliesemed.

Ikka moes: valged tekstiilid ja pinnad, avatud ruumilahendused, lillakad toonid interjööri elavdamiseks, iga külje pealt kaunis mööbel, moodulmööbel, garderoobid, klassikalised ja ajatud mööbliosad, bio-etanool kaminad, teematoad lastele (printsessi- ja mereröövlitoad).

Tulevad moodi: mugavad söögitoolid, mis lasevad rahulikult einet nautida; salongitoolid lõdvestumiseks, privaatsed spaa-nurgad ehk magamistoad, mis sulavad vannitoaga ühte; mahukad söögilauad; aiamööbel, mis sarnaneb elutoamööblile; väliköök ja välidušš; tumeda pidu, klaasi ja roostevaba terase kombinatsioonid; naiselikud ja orgaanilised mööblivormid; kuld kui värviaktsent kappidel, tooliraamidel ja patjadel; integreeritud LED-valgustitega kapid ja riiulid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles