Maksu- ja tolliamet avas tuludeklaratsioonifoorumi

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maksu- ja Tolliameti teemaveeb «Abiks tulude deklareerijale».
Maksu- ja Tolliameti teemaveeb «Abiks tulude deklareerijale». Foto: Postimees.ee

Alates tänasest leiab tulude deklareerimist puudutavat informatsiooni

maksu- ja tolliameti uuelt temaatiliselt veebilehelt

ning esmakordselt on kasutusele võetud foorum, kus küsimustele vastavad maksuspetsialistid.


«Püüame kõikide küsimustele vastata hiljemalt järgmiseks tööpäevaks,» ütles teeninduskorralduse osakonna juhtivspetsialist Hannes Udde.

«Loodan, et kliendid kasutavad seda võimalust aktiivselt,» lisas ta.

Veeb on jaotatud suuremate teemade kaupa rubriikidesse, kust saab infot koolituskulude ja eluasemelaenu intresside mahaarvamise, välisriigis saadud tulude deklareerimise, FIEsid puudutava, ühisdeklaratsiooni täitmise, väärtpaberite ja vara võõrandamise jpm kohta. Samuti edastatakse teadete rubriigis tulude deklareerimisega seotud uudiseid.

Maksu- ja tolliameti teeninduskohtades saab paberil tuludeklaratsioone esitada alates jaanuari algusest. Elektrooniline deklareerimine algab 15. veebruaril. Deklaratsioonide esitamise tähtaeg on 31. märts.

Tulude deklareerimist puudutavat informatsiooni saab ka infotelefonilt 1811, mis töötab esmaspäevast neljapäevani kella 8.30-16.30 ja reedeti 8.30-15.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles