Kampaania Teleyhe moodi: tasuta kõnelemiseks tuleb maksta

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment Teleyhe veebilehelt.
Fragment Teleyhe veebilehelt. Foto: Tarbija24

Elisa meelitab Teleyks kõnekaarti kasutama 0-kroonise kõneminutihinnaga, kuid jätab varju, et selline soodustus kehtib vaid neile, kes maksavad.

Elisa suhtekorraldusjuhi Marika Raiski sõnul on Teleyks kõnekaardi klientidele tõepoolest käimas kampaania, kus pakutakse võimalust rääkida Elisa võrgus 0 krooniga minut, ja see pakkumine kehtib vaid juhul, kui inimene laeb kõnekaardile korra kuus vähemalt 45 krooni.

Kuigi kõnekaardi stardikomplektidega on kaasas korralik kasutusjuhend, tuleb viimast tingimust sealt tublisti otsida. Samuti pole seda selge sõnaga kirjas Teleyhe kodulehel. Kasutusjuhendi lehekülgedel on tähtsana välja toodud vaid see, et kõnekaarti peab vähemalt korra seitsme kuu jooksul 45 krooni ulatuses laadima, vastasel juhul kaotab number kehtivuse. Muu teksti seast leiab hoolikas lugeja siiski ka tingimuse, et tasuta helistamine kehtib 30 päeva pärast viimast laadimist.

Teleyhe klienditeenidus oskas siiski asja lihtsalt selgitada: tasuta helistamiseks tuleb kõnekaardile laadida 45 krooni, 30 päeva pärast uus 45 krooni ja nii edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles