Üksikute südamete supermarket kaupleb armastusega

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Pekingis avas mõni kuu tagasi uksed üksikutele südametele mõeldud supermarket, kus on kaubaks armastus või siis vähemalt võimalused seda leida.

Novembri keskpaigast alates on marketi abil endale kaaslase leidnud poolsada inimest, kliente on olnud üle tuhande, vahendas Reuters.

Kolme dollari suuruse tasu eest saavad soovijad teistele uurimiseks üles anda oma nime, vanuse, teenistuse, ameti ja pildi. Samuti tuleb vastata küsimusele, milline peaks olema nende tulevane kaaslane.

Marketi juhataja Gao Shani sõnul pakuvad nad vallalistele võimalust turvalist, sõbralikku ja lõõgastava õhkkonnaga kohtumispaika ehk seda, millest üksikutel kõige rohkem puudus on. Inspiratsiooniks olid ka vallaliste hiinlaste kurtmised, et pidevast konkurentsist tingitud pinged tööl ja koolis ei jäta kuigi palju aega suhtlemiseks ning kaaslase otsimiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles