10 asja, mis sõbrapäeva kingiks ei sobi

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekul on sõbrapäev.
Tulekul on sõbrapäev. Foto: Ants Liigus

Nädala lõpus on sõbrapäev, mil kombeks oma armsamat väikeste kingitustega meeles pidada. Kuigi pea iga südamest tulnud kingitus teeb saajale rõõmu, on siiski asju, mis selleks ei sobi.

Portaal SJ-R.com loetles üles 10 asja, mida mehed ei tohiks oma naisele või sõbratariele kinkida.

Närtsinud roos. Kuigi see võib olla aegsa ettevalmistusega kaasnev paratamatus, tekitab see saajas küsimusi. Piinliku olukorra vältimiseks tasub lilled osta ikka õigel päeval või varuda varakult valmis mõni teine üllatus.

Pooltühi kommikarp. Kui oled ise maiasmokk ja ei suuda näppe kingiks mõeldud kommikarbist eemal hoida, on tark osta kaks karpi – üks endale ja teine armsamale.

Valmistoit supermarketist. Kodus küünlavalgel serveeritud õhtusöök on romantiline, kuid vaid siis, kui toit on oma kätega tehtud. Supermarketist ostetud valmistoit ei avalda kuigi head muljet ja väidet, et see on ise tehtud, hea ninaga naine uskuma ei jää.

Spordiklubi liikmekaart. Kallimalt tulnud kink, mis on seotud sportimisega, annab naisele vihje, et tuleb trenni minna, kaalust alla võtta. Selline sõnum pole tõenäoliselt sugugi hea algus romantilisele õhtule.

Pehmed mänguasjad. Karvased karumõmmid ja südametega jänkujussid on küll armsad, kuid nendega pole mitte midagi  muud peale hakata kui riiulile või nurka tolmu koguma panna.

Kunstlill. See on hullem kui närtsinud lille kinkimine, sest annab märku koonerlusest või siis hoolimatusest.

Kogumikplaat. Selline plaat võib olla omal kohal näiteks mõne sõbra sünnipäeval ja siis, kui see on ise kokku pandud. Tüdruksõpra see aga naeratama ei pane.

Kinkekaart. Need on sobilikud siis, kui te ei tea, mida inimesele kinkida. Sõbrapäeval ootab naine aga personaalset lähenemist. Lisaks võib see jätta mulje, et teil jäi aega napiks ja hüppasite viimasel minutil poest läbi.

Kellelegi teisele mõeldud kink. Kui asi ei ole ostetud spetsiaalselt teie naisele või sõbratarile, siis on naiivne loota, et ta sellest aru ei saa.

Mitte midagi. Päeva täielik unarusse jätmine on kõige hullem, millega oma kallimat üllatada. Kui miskit muud pole, kõlbab ka mänguasi või veidi närtsinud lill.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles