Masu sunnil müüakse ka saapaid järelmaksuga

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Internetis tegutsev Kingakaubamaja müüb saapaid järelmaksuga.
Internetis tegutsev Kingakaubamaja müüb saapaid järelmaksuga. Foto: Liis Treimann

Läinud kuul hakkas naiste jalatsitega kauplev internetipood Kingakaubamaja pakkuma võimalust saapaid ja kingi järelmaksuga osta.

Kingakaubamaja esindaja Kersti Meri ütles Tarbija24`le, et nad on esimene jalatsikauplus Eestis, mis tagantjärele tasumise võimalust inimestele pakub.

Ilmselt poleks ka Kingakaubamaja selle peale tulnud, kui mitte kliendid poleks märku andnud. «Üsna mitmed inimesed ütlesid, et tooted meeldivad ja tahaks osta, aga kuna majanduslik olukord on nii nagu ta on, siis pole korraga sellist raha,» rääkis Meri.

Huvi järelmaksuga saabaste ostmise vastu on olnud suur. Kaubamaja selle aasta alguse klientidest on järelmaksu taotluse esitanud rohkem kui pooled. Enamik neist soovib jalatsite eest maksmise venitada viie-kuue kuu peale, nii et kuumakse oleks 300-400 krooni.

Samas leidub Meri andmetel ka neid, kes jagaks summa võimalikult pika aja peale ja Kingakaubamaja partneri Liisi järelmaksu puhul on selleks 49 kuud.

Meri märkis veel, et väga suuri oste järelmaksuga ei tehta, ostetakse ikka üks saapapaar korraga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles