Nüüdisteemaailm: maasikad vahuveiniga ja kanepitee

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix
Kui tahate täiuslikku tee-elamust, siis otsige välja üks kaunis teekann ja teetassid ning loomulikult ka teepuru, sest teekotikest tassis loksutades õiget elamust kätte ei saa.

Nimelt on selles teepuru liiga peeneks jahvatatud ning joogile väärilist maitset sealt kätte ei saa, rääkis Galina Podgorbunskihh kauplusest Terve Maailm Õhtulehele.

Kindlasti tasub katsetada erinevaid teemaitseid – must tee võib olla puhas must tee, aga seda võib olla täiendatud ka põnevate maitseainete ja muude koostisosadega.

Mustade teede hulgas on nii Podgorbunskihhi enda kui ka kaupluse külastajate lemmik segutee Taiga, millele lisatud mustikad ja metsmaasikad annavad magusa metsamarjaaroomi ning Orient Express, millele on lisatud musta pipart ja muudki põnevat.

Rohelistest teedest on üheks tõmbenumbriks kujunenud oivaliselt lõhnav teesegu Maasikad Vahuveiniga, valgete teede hulgast võiks soovitada hiinlaste lemmikut, käsitsi töödeldud pehmemaitselist Pai Mu Tan’i ning teravate elamuste otsijad võiksid ära proovida kanepitee, millel olevat tervistav toime.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles