Tallinnas saab mekkida Peterburi kokkade loomingut

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.eestimaitsed.com

Möödunud aasta oktoobris külastas kümme Eesti restorani Peterburgi, nüüd on aga vastukülaskäigu aeg - märtsikuus saab üheksas Tallinna restoranis maitsta Peterburi kokkade käe all valminud roogasid.


4.märtsist alates on võimalik üheksas Eesti restoranis nautida külaliste pakutavat.

Vertigos pakub oma toite Grand Hotel Europe (4.-8. märtsini), Pädastes (vaid 5. märtsil) Teleon Imperial, Gloria veinikeldris Vene Vodka muuseum (5. -20. märtsini), Kolmes Ões Clairet (4.-14. märtsini), Tchaikovsky's Dostoyevsky (4.-31. märtsini), MEKKis Ambassador (4.-31. märtsini), Kaerajaanis Skazka (4.-21. märtsini), Kadriorus Triton (4.-31. märtsini) ja Monacos Fish House (4.-11. märtsini).

Pakutavate toitude, menüüde ja kommentaaridega saab täpsemalt tutvuda Eesti Maitsete kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles