Kalevi uued dražeed panevad suu õhetama

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevi mündimaitselise šokolaadiga mandlidražeed.
Kalevi mündimaitselise šokolaadiga mandlidražeed. Foto: Tarbija24

Kalev saatis veebruari lõpul kauplustesse laiali oma uued mandlidražeed, mis panevad sööja suu mõnusalt õhetama.

Uued Kalev Drageè mandlid on kaetud mündimaitselise šokolaadiga ja see ongi jahutava maitsekogemuse põhjuseks. Magusatootja kommunikatsioonijuhi Ruth Rohti sõnul pole Kalevi tootevalikus praegu ühtegi teist mündimaitselist toodet, aastaid tagasi oli jõulukollektsioonis mündimaitseliste karamellitükkidega šokolaad, kuid see oli vaid hooajatoode.

Seekordse uudistoote tarbijatena näeb Roht eelkõige täiskasvanuid, sest lastele mündi- ja šokolaadimaitse üldiselt ei meeldi.

Täiskasvanutele suunatust on näha ka kommide pakendist. «Pakendi kujundus on klassikaline, mitte nii nagu praegu pakendatavatel tibude ja kiisudega kevadpühade šokolaadidel,» rääkis Roht.

130-grammise dražeepaki hind peaks kauplustes jääma 25 krooni kanti. Roht ütles vihjena, et tehase kommipoest saab paki kätte veidi odavamalt, nii 18-19 krooniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles