CV-Online kutsub tööotsijaid oma kogemustest blogima

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

CV-Online otsib töötukassas registreeritud inimesi, kes on valmis oma tööotsingutega seotud kogemustest ja mõtetest regulaarselt blogima.


Väljavalitud autorid saavad kogu projekti ajaks endale isiklikud värbamisnõustajad, kes aitavad karjäärivalikuid teha, kandideerimisdokumente täiustada, tööintervjuudeks valmistuda ning sobivaid tööpakkumisi otsida, teatas CV-Online.

Ettevõtmise eesmärgiks on selgitada reaalsete näidete põhjal tööotsinguga seotud probleeme ja võimalusi ning tõsta projekti abil tööotsingute kvaliteeti. Kindlaks sihiks on see, et blogijad peaksid projekti jooksul leidma endale uue täiskoormusega töökoha.

«Usume, et head teoreetilised nõuanded üksi ei aita tööotsijaid, kui neid ei saa hästi siduda kogemustega päriselust,» märkis CV-Online`i turundusjuht Raimo Matvere.

«Töötus on Eestis liiga sageli vaid numbrid ja statistika, tööotsijate blogipostitused on võimalus näidata tööotsingute temaatikat inimlikust ja elujaatavast vaatenurgast! Postitusi täiendavad CV-Online`i praktilised nõuanded ja analüüsid.»

Blogijaks oodatakse julgeid, positiivseid ja aktiivsed tööotsijad, kes on valmis ausalt ja avameelselt tööotsingutest kirjutama.

Kaks-kolm blogijat valitakse välja konkursil, milles osalemiseks tuleb saata CV ning kirjutada kuni ühe A4 pikkune proovitöö teemal «Minu kõige pöörasem tööintervjuu». Lugu võib olla nii reaalsust kirjeldav kui ka fantaasialugu.

Kandideerimistähtaeg on 31. märts 2010.

Postitused hakkavad ilmuma CV-Online`i blogis, kus iga autor avaldab vähemalt ühe postituse nädalas. Blogi sisu on kõigile lugejatele avalik ja kommenteerimiseks avatud, kuid CV-Online`ile jääb õigus kustutada autoreid solvavaid kommentaare.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles