Tasku täitub kõrgmoe ja muutumismänguga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taskus näidatav Triinu Pun­gitsa looming on tükike Ees­ti moe tipust.
Taskus näidatav Triinu Pun­gitsa looming on tükike Ees­ti moe tipust. Foto: Artur Sadovski

Moeäratuse-nimelisel üritusel Tasku keskuses saab täna ja homme näha kolme erinevat moeetendust, osta noorte disainerite kaupa ja kuulata tasuta esinejaid.


Tänaseks kõige tähtsamaks sündmuseks nimetas stilist Ženja Fokin aga telest tuttava «Stiilipäeviku» sarnast muutumismängu. Selle käigus saab üks loosiga valitud Tasku klient Fokiniga koos šopata, et valida välja just talle kõige paremini sobivad riided.



«Ma ei tahagi nii väga kellegi stiili muuta, pigem tuua välja midagi, mida ta ise varem märganud ei ole, näiteks väga kaunid jalad või sobivalt volüümikas puus,» sõnas Ženja Fokin.



Lisaks riietele saab muutuja ka soengu ja meigi.



Kuldnõela nominent


Tükikese kõrgmoest toob täna õhtul Taskusse Kuldnõela nominent ja Lõuna-Eestist pärit Triinu Pungits oma kollektsiooniga.



Lisaks kõrgmoele näeb nii täna kui homme kahte sellekevadist trendikaupa tutvustavat etendust. Tasku poodidest valisid sobivad riided välja stilistid Fokin ja Auliki Puniste.



Kaks etendust on väga eripalgelised, sest sellel kevadel valitsevad kaks täiesti erinevat trendi – üks naiselik ja väljapeetud, teine militaarsete sugemetega, rääkis Puniste.



Laupäeval peetakse Taskus ka moelaata, kus noored disainerid pakuvad riideid, ehteid ja aksessuaare.



Valik disaineriehteid


«See on hea võimalus omapäraste disaineriehetega tutvuda ka neil, kes varem sellist kaupa ei ole ostnud,» ütles Gerli Tammeleht, kes tuleb Tartusse müüma GKDisaini kaupa.



Lisaks saab piletiraha maksmata nautida täna Jana Kase ning laupäeval Inese esinemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles