Eesti sai veel ühe lotomiljonäri

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loto.
Loto. Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht.

Bingo Loto tänasel loosimisel võideti jackpot summas 8,8 miljonit krooni.

Täpne võidusumma on 8 841 133 krooni. Tegemist on Bingo Loto ajaloo suuruselt teise võiduga, suurim võit on olnud 9 395 861 krooni.

Suurim Eestis võidetud Viking Lotto võit on olnud 9 017 385 krooni.

Eestis on tänaseks kokku 99 lotomiljonäri, sh 55 Bingo Loto ja 34 Viking Lotto miljonäri. Mullu sai Eesti 16 lotomiljonäri ning tänavu on neid juurde tulnud kaks.

Käesoleva aasta 20. jaanuari Viking Lotto loosimisel sai üks inimene kohaliku 5+1 võidutasandi võiduga 1 283 770 krooni. Võidupilet osteti Lepistiku R-kioskist Tallinnas. Võitjal on plaanis võidetud raha eest esmajärjekorras renoveerida maja ning minna reisile.

Eesti Loto on tänavu kahe esimese kuuga võitudena välja maksnud üle 46 miljoni krooni. Samal perioodil on Eesti Loto riigile hasartmängumaksuna spordi, kultuuri, teaduse, hariduse, meditsiini ja muude valdkondade toetuseks maksnud üle 12,8 miljonit krooni.

Eesti Loto võidud on tulumaksuvabad. Võidusumma kantakse mängija kontole kuu jooksul pärast võidu vormistamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles