Lumerohke talv kasvatas kummikute müüki 7 korda

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kummikud.
Kummikud. Foto: Peeter Langovits

ABC Kinga ja Shu kauplustekettide turundusjuhi Anne-Liis Ostovi sõnul ületab kummikute müük vaatamata lumerohkele talvele järgneva suure sula ilmselgele tulekule kõiki ootusi: veebruaris-märtsis on juba müüdud 7 korda rohkem kummikuid kui mullu samal ajal.

Eriti hästi läksid tema sõnul ABC Kingas algul punased šotiruudulised ja beežid nn. Burberry ruuduga kummikud, kuid hästi ostetakse ka lillelisi ja igasuguseid muid värvikamaid eksemplare.

Osa mudeleid on Ostovi sõnul vahepeal ka otsa saanud, kuid lisatellimused on tulemas. Tallinnas varustatakse kauplusi uue kaubaga lausa iga päev, mujal üle kahe-kolme päeva. Seda, et kummikud päris otsa võiks saada, ei pea turundusjuhi sõnul kartma.

«Tallinna inimesed võib-olla on siin eelisseisus, sest kaupa tuleb tõesti iga päev, aga päris otsa nad ikka ei saa,» kinnitas ta.

Naistekummikute hinnad algavad Ostovi sõnul 299 kroonist - suur valik sellise hinnaga kummikuid on olemas Shu kauplustes. ABC Kingas on samas rohkem kallimaid ja trendikamaid kummikuid, mille hind küündib kuni 1000 kroonini.

Erinevaid mudeleid on kummaski kauplusteketis naistekummikute puhul kümmekond, meestekummikute valik piirdub samas paari-kolme mudeliga, mis on Ostovi sõnul ka suhteliselt konservatiivse välimusega. «Aga selle eest on jällegi lastekummikuid eriti ABC Kingas väga kihvt valik,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles