Tele2 saadab konkurentide klientidele 0-euroseid arveid

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tele2 pood.
Tele2 pood. Foto: Erakogu

Tele2 Facebooki lehel arutatakse, kuidas inimesed, kes väidetavalt ei ole kunagi Tele2 kliendid olnud, saavad ettevõttelt 0-euroseid arveid ning imestatakse, kuidas nende andmed üldse Tele2-le kättesaadavad on. Tele2 kinnitusel on tegemist inimestega, kes tegid kunagi liitumislepingu, kuid katkestasid selle.

Tele2 poole pöördunud noormees kinnitab, et pole kunagi Tele2 klient olnud, kuid sai siiski Tele2-lt arve. Üks naine lisab, et siin tekib juba andmekaitse seadust hõlmav probleem. Ta imestas, kuidas pääseb Tele2 ligi nende inimeste kontaktinfole, kes ei ole väidetavalt kunagi nende kliendid olnud, kuna süsteemis ei tohiks neid andmeid üldse eksisteeridagi.

Tele2 kommunikatsioonijuht Hans Saarvelt sõnas, et süsteemivea tõttu said 0-eurose arve paarkümmend inimest, kes kunagi tegid liitumislepingu, kuid katkestasid selle. «Vabandan segaduse pärast ja 0-eurosele arvele pole vaja rohkem tähelepanu pöörata,» ütles Saarvelt. Tele2 töötab vea kõrvaldamise nimel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles