Mida ütleb istekoha valik kinos sinu iseloomu kohta?

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Psühholoog on veendunud, et istmekoha valik kinos ütleb inimese kohta nii mõndagi.
Psühholoog on veendunud, et istmekoha valik kinos ütleb inimese kohta nii mõndagi. Foto: SCANPIX

Jaapanist pärit psühholoog Hiromi Mizuki on veendunud, et selle järgi, millise istekoha inimene kinos valib, saab tema iseloomu kohta palju välja lugeda.

«Kui sa istud kinosaali keskmistes ridades keskel, siis see tähendab, et oled enesekindel ja otsusekindel,» ütles psühholoog Hiromi Mizuki väljaandele Daily Mail. Neid istekohti peetakse tavaliselt parimateks ja nõuavad seega kiiret tegutsemist. Mizuki sõnul näitab see inimese enesekindlust ja planeerimisoskust.

«Kui sa valid istekoha keskele kinosaali tagaridades, siis see tähendab, et sa oled rahulik ja tasakaalukas inimene,» nentis Mizuki. «Ent kui sa valid tagaridades äärekohad, võid olla vähesel määral pelglik ja mõjutatav,» lisas ta.

Inimesed, kes armastavad seltskondlikku tegevust ja inimeste läheduses viibimist, valivad Mizuki sõnul istekoha esireas keskele. «Neil täitub kogu vaateväli ekraaniga, see tähendab, et nad tahavad olla pidevas suhtluses,» tõdes ta.

Keskmises reas äärekohtadel istuvatel inimestel on aga psühholoogi sõnul isikliku ruumi vajadus, neil on soov suhelda vaid nende inimestega, kelle läheduses tunnevad nad end iseendana.

Kinosaali taganurka pugemine tähendab aga psühholoogi väitel seda, et oled inimene, kes tahab kõigega kursis olla, kuid sul ei ole piisavalt enesekindlust tegemistes kaasa lüüa.

«Kui sulle meeldib istuda esimestes ridades äärekohtadel, siis oled inimene, kes ei taha kunagi kellelegi tüli tekitada,» sõnas Mizuki, hoiatades, et teised võivad sellisel juhul su nõrkust ära kasutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles