Haabersti K-rauta pakub kohapeal sisekujundusteenust

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: K-Rauta

Haabersti K-rauta kaupluses avati disainistuudio, mis annab ülevaate müüdavatest toodetest ja materjalidest koos neil põhinevate terviklahendustega. Lisaks saab otse kaupluses luua arvutiprogrammi abil oma kodu mõõtudele vastava maketi.


Eestis K-rauta kauplusi opereeriva Rautakesko ASo turundusjuhi Annika Oja sõnul sisekujundusteenust alles testitakse ning praegu on see klientidele tasuta. «Meil on sisekujundaja, kes töötab arvutiprogrammiga, et oleks klientidele arusaadav, mida nad ostavad ja kuidas see asi hakkab välja nägema,» märkis Oja.

Näiteks vannitoa väljajoonistamisega saab kliendile luua selge nägemuse plaatide ja nende mustrite jaotusest ning mööbli ja sanitaartehnika paigutusest. Eluruumides saab näidata mööbli paigutust ja seinte lahendusi ning tapeedi või värvide sobitumist. Valgusallikate asukoha muutmisega saab näidata, kuhu valgus ruumis langeb.

Ettevõtte juhatuse esimehe Alo Ivaski sõnul asetseb 1. aprillist laienenud kauplus 15 000-ruutmeetrisel pinnal ning sisaldab 30 000 erinevat toodet. Ivaski sõnul on Haabersti kaupluses põhirõhk sisustus- ja viimistlustarvikutel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles