Kristiine keskuse saunamessilt leiab soodsaid spaapakkumisi

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiine keskus.
Kristiine keskus. Foto: Andres Teiss.

Sel nädalavahetusel Kristiine keskuses toimuvast sauna- ja spaamessist võtab teiste seas osa kuus suuremat spaad, kes paiskavad müüki soodsa hinnaga paketid.


Täna, 9. aprillil kell 15 avataval ning pühapäeva, 11. aprillini kestval messil saab Kristiine keskuse esisel välialal ja keskuses sees tutvuda erinevate saunadega - lisaks tavalisele Soome saunale on külastajatele uudistamiseks väljas auru-, tünni-, palk-, suitsu-, kile- ja infrapunasaunad.

Näha saab erinevat tüüpi autosaunasid, basseine, kümblustünne, leiliruumi- ja vannitoamooduleid.

Messil on esindatud erinevate saunatoodetega tegelevad kaupmehed, kelle käest saab osta kõike, mis korraliku saunaskäigu juurde kuulub - alates vihtadest ja leiliaroomidest ning lõpetades kodumaiste käsitöömeistrite valmistatud saunatarvikutega.

Külastajatel on võimalik osta erinevaid saunasööke - näiteks kohapeal valmistatud kreekapärast saunašašlõkki, suitsusaunas suitsutatud liha, saunakalja, saunaõlut ja palju muud.

Messi esindaja Viljar Zilmeri sõnade kohaselt on kohapeal võimalik tutvuda ka spaa-protseduuridega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles