Starman laiendas kiire koduinterneti leviala

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Priit Simson.

Starman laiendas tänasest ülikiire 100-megabitise koduinterneti leviala lisaks Tallinnale mitmesse Harjumaa linna ja suuremasse alevisse ning Raplasse ja Kohilasse.


Starmani tehnikadirektori Hanno Liiva sõnul viis ettevõte kogu oma kaabelvõrgu Tallinnas, Kehras, Keilas, Paldiskis, Sakus, Sauel, Raplas ja Kohilas üle uuele DOCSIS 3.0 tehnoloogiale, mis võimaldab neis paikades kasutada netiühendust kiirusega kuni 100 megabitti sekundis.

«Starmani uus internetivõrk toob lähemale riikliku eesmärgi viia 2015. aastaks 100-megabitine internet igasse Eesti koju.

Täna ulatub Starmani 100-megabitine internetiühendus juba kolmandikuni Eesti kodudest, kuid selleks aastaks kavandatud uue internetivõrgu laiendamine Tartusse ja Ida-Virumaale suurendab ülikiire netiühenduse kättesaadavust veelgi,» märkis Liiva.

100-megabitist internetiühendust pakub Starman kolmikpaketis koos telefoniteenuse, digitelevisiooni ning üliterava pildiga HD telekanalitega.

SUPER kolmikpaketiga liitumine on tasuta, teenuse kuutasu 599 krooni. Uue DOCSIS 3.0 kaabelmodemi saavad kliendid Starmanilt kasutamiseks tasuta, tänu millele pole internetikasutajatel vaja ise osta või rentida uut seadet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles